PARTNERS

Risicomanagement en kwaliteitsystemen

Risicomanagement, procesmanagement worden steeds belangrijker in de steeds complexere samenleving die bovendien sneller veranderd als ooit.

Met een praktisch lean management systeem zijn al deze vormen slim te combineren op 1 plaats.

LeanQuality implementeert elke norm naar een praktische werkvorm. Lean Quality werkt nauw samen met professionals uit deze vakgebieden.

Hierdoor hebben we altijd inzicht op de laatste trends en borgen we de meest actuele kennis. Business Continuity Management (ISO-22301) en Business Process Management.

Wij stellen ze dan ook graag aan u voor.

 

 

 

Partner voor business process management

COMM’ANT

Comm’ant levert een web-based software tool voor het beheer van een praktisch lean management systeem. Door de eenvoudige opzet kunnen snel procesbeschrijvingen worden gemaakt waarbij de consistentie van input/output direct verbeter punten zichtbaar maakt voor een lean procesketen. Het eindresultaat is een interactieve, real-time up-to-date beschrijving van uw organisatie-afspraken inclusief de belangrijke overdrachtsmomenten in en tussen de bedrijfsprocessen. Een zeer slimme online tool die door zijn gebruiksgemak zeker LEAN mag worden genoemd.

partner voor workflow management

LEANFORMS

LeanForms helpt organisaties enorm met een praktisch workflow management systeem. Een software systeem zonder toeters en bellen en ontwikkeld vanuit een lean management project. Elke vorm van registratie die zijn vereist vanuit een kwaliteitsmanagement systeem kan eenvoudig worden aangeboden als een slim web formulier met actiebewaking en uitgebreide rapportage mogelijkheden in Excel. Geen IT kennis nodig en enorme tijdwinst in de administratieve taken. LeanForms is bovendien geschikt voor risicomanagement studies.