DIENSTEN

ISO certificering

ISO9001 certificering, met lean management naar een praktische vorm

Ziet u dit als verplichte kost of een papieren tijger omdat uw klanten dit eisen? Een goed kwaliteit systeem helpt echt bij de uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten en signaleert zelfs verbeteringen voor de toekomst. Daar wordt iedereen blij van, uw klant maar ook uw medewerkers. Toch leidt ISO certificering bij veel organisaties tot bureaucratie, dikke handboeken en zelfs spanning bij medewerkers tijdens een audit. Herkent u sommige signalen dan kunnen wij u helpen om een praktisch en efficiënt kwaliteit systeem in te richten dat de dagelijkse activiteiten ondersteunt en gegarandeerd voldoet aan de eisen van elke gewenste ISO certificering. Voor meer informatie neemt u direct contact met ons op.

Meer lezen?

ISO en LEAN 1+1= 3

ISO Wikipedia

Praktisch lean management

praktisch lean management is samenwerken als team

Van de norm naar een geschikte praktische vorm. Samen als team verbeteren op elk niveau in de organisatie. Optimaal gebruik maken van de kennis en creativiteit van uw medewerkers, die maken namelijk het verschil! Met lean management principes creëren we samen een duurzame en klantgerichte cultuur en spelen we snel in op wijzigingen en nieuwe trends. De werknemer wordt ondernemer en de manager een coach. Praktisch lean management voor lagere kosten en meer werkplezier bij uw leidinggevenden en werknemers. Wij zijn uw reisleider maar de koers bepaalt u zelf! Voor meer informatie neemt u direct contact met ons op.

Meer lezen?

Case Vacumetal

 Lean management

Interim
manager

Het roer om met onze interim ondersteuning met kennisoverdracht

Uitval van uw kwaliteitsmanager, extra ondersteuning, kwaliteit een nieuwe impuls geven binnen uw organisatie of uw kwaliteitsorganisatie transformeren. Altijd met de mens en openheid als start basis. Door onze uitgebreide ervaring weten wij dat veranderingen niet vanzelf komen en dat soms een interim manager het verschil maakt. Geen verbinding met de historie maar recht op het nieuwe doel. Natuurlijk met alle respect voor de betrokkenen. En gericht op een duurzame oplossing waarbij we graag onze kennis

Voor meer informatie neemt u direct contact met ons op.